Forum Barn


Forumtråd: Gravid och kluven...

Gjorde ett positivt test igår och är antagligen gravid i 5.e veckan... Vet inte vad jag ska göra. Jag vill jättegärna ha barn men vet inte om det är rätt nu. Jag träffar en kille sen 9 månader tillbaka, men han har 4 barn sen tidigare, som jag aldrig träffat. han säger att han finns här för mig vad jag än väljer. jag har gjort 2 aborter tidigare, men denna gången är jag verkligen förvirrad. vad ska jag göra???

Oj, ja du sitter ju i en knepig sits. Men vad skönt att killen ställer upp hur du än gör. Du måste ju bestäma själv hur du vill göra, det är ju ingen annan som kan hjälpa dig att ta det beslutet! Hoppas att allt löser sig på bästa sätt! Kram A-S


Jag förstår precis hur du känner, vännen. Själv sitter jag också i en knepig sits, kanske kan hjälpa och stötta varandra? Mitt ord till dig är att följa hjärtat. Dock vet jag inte själv vad mitt hjärta säger om min situation, men det är väl bara att försöka hitta en väg att gå, som känns rätt? Lycka till! Det blir som det ska bli!


Hej Wendy Ja det var lite knepigt men har ni pratat om en framtid tillsammans??Känns det rätt för dej då med den här killen du har??Alla är vi olika men vill ni leva tillsammans och ni känner att ni passar ihop så överväg att behålla det lilla grynet du har..Sätt er ner igen och verkligen prata igenom detta..Jag vet att det är ett stort steg att skaffa barn i hop och man kan bli snopen när man sitter med gravtestet i handen och det är positivt..Men som sagt prata igen och låt det landa lite.....Jag tror att ni fixar det tillsammans..MVH....


tack för ditt svar. Visst är det jag som ska ta det slutgiltliga beslutet men jag är så kluven. jag vill verkligen ha barn, men jag är rädd att inte tiden är rätt. Vi har aldrig pratat direkt om en framtid tillsammans. Han har nyss blivit skild och är inte riktigt redo att starta ett nytt liv men samtidigt vill han vara med mig... Som sagt väldigt förvirrande. har dessutom inte fått tid till KK förrän om en vecka.... jag vill ju veta exakt hur långt gången jag är. What to do???????????


Helt redo för barn tror jag inte man någonsin känner sig. Man växer liksom in i det. Så har det varit för mig och de flesta i mitt umgänge ialf. Jag tycker du ska fundera på varför du inte fått träffa din pojkväns fyra barn om ni varit tillsammans i nio månader . Nog tycker jag att du borde sett dem vid de här laget. Träffar han dem själv? Det finns ju en viss risk att den relation han har till sina nuvarande barn blir väldigt lik den relation han kommer få till ert barn. Vikten av att ha en bra pappa till sitt barn som ställer upp oavsett om man fortsätter tillsammans i framtiden eller inte är något jag tycker är viktigt. Det var inte det första jag tänkte på med min son men idag när han snart blir elva är det väldigt frustrerande att jag inte gav honom en närvarande pappa. Att hans pappa inte skulle bli en vidare pappa var hur tydligt som helst om jag bara stannat upp och tittat på den relation han hade till de barn han hade då. Men det är lätt att vara efterklok. Hursomhelst så är det ändå viktigast vad du känner och vad du vill. Det är du som ska vara gravid och föda fram det här barnet. Gör den klassiska för och emot listan" kanske blir det då lättare att se vilka saker som kommer påverkas av det här beslutet och vad du verkligen vill. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons