Forum Barn


Feber i 5 dagar

Idag har jag varit till läkare med min dotter, 11 år. Man tog halsprov, eftersom man trodde att det kanske var angina. Men det hade hon inte. Hon har nån blåsa i munnen. Dricker bara, kan inte äta. Hon har ont i halsen, kan inte svälja så bra, eftersom hon har ont i halsen. Läste om halsfluss här, tonsillit. Jag blev förvånad av att man skickade hem oss utan nåt annat än tips om nässpray. Enligt halsfluss här på sidan, borde man bota det med antibiotika.

Det kan vara virus. Det kan ge halsont, feber och förkylningsblåsor i munnen. Men hon bör helst inte ha feber längre en 7 dagar. Min dotter hade samma symtom och det var virus. MVH Katarina


Nu är det sjunde dagen hon har feber. Ännu ont i halsen och ännu blåsa/blåsor i munnen. Idag hade hon 38,5 grader igen. Igår var febern lägre. Hon har lite torr mun oxå, så jag blev lite rädd för att hon druckit för lite vatten och att hon håller på och blir uttorkade. Men idag har hon iallafall druckit 2 glas vatten och ett glas mjölk. Ikväll igen ska vi till vårdcentralen och ta tester. Denna gång ska jag ha dem att skicka halsodlingen till laboratoriet.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons