Forum Barn


Forumtråd: Blodtryck

Jag har en fråga angående min dotters blodtryck. Hon har vid flertalet tillfällen tagit blodtrycket och har haft 83/48 och liknande. Jag undrar om detta är normalt, eller är det för lågt? Hon är normal lång och väger normalt och motionerar regelbundet. Hon upplever att de svartnar för ögonen när hon ställer sig upp. Jag är rädd att det snart ska komma att svimnings fall, (hon har aldrig svimmat men varit väldigt nära fåtal gånger. Tror ni det finns risk för svimning?

Jag känner igen dehär! Har själv ett blodtryck som ligger konstant på 90/50 . Svimmat har jag inte gjort ännu men jag undviker att köra långa sträckor och för min del kan jag inte heller gå långa sträckor utan att börja domna i armar och ben och lider konstant av trötthet.
Uppsökte läkare som tog 4-5 ekg sen vidare på holter ekg,ansträngning ss Ekg vilket visade att jag har nedsatt funktion i sinusknutan. Det innebär att hjärtat inte dras ihop som det ska. Jag har även konstant vitamin b brist samt kalium magnesium och järn. (enligt homeopat)
Det löns nog att kolla upp detta!


Det låter lite....Det beror mycket på vad man använder för mätare. Gå till vårdcentralen eller skolsköterska så tittar de upp det. De vet även vad som behövs göras isf.
 
Lycka till!


Förlåt. Skulle inte va här.Ledsen

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons