Forum Barn


5 åring vaknar varje natt.

Hej. Min son som är 5 år vaknar varje natt mellan 22-2300 och går i sömnen gråter eller bara yrar runt. Lägger vi honom i sin säng vaknar han snart igen och gör samma sak, det är inte förens vi lägger honom i våran säng han kan sova, och då sover han hela natten. Han har så gott som alltid gjort så här och de har kanske sovit i sin egen säng 5 ggr i hela sitt liv. Även när han ligger hos mor/far föräldrarna är det samma sak. Nu ligger även dottern på 3 år i samma rum, men det är ingen skillnad( hon sover f.ö bra i sin säng även om hon kommer in ibland). Vi har försökt med uppmuntran, sova med honom i hans säng utan resultat. Vet inte riktigt vad vi ska göra för att han ska kunna sova en hel natt i sin egen säng. Är det någon som haft liknande problem ? Behövs mer info så fråga gärna:)

Köp och ge honom fiskolja med jättenattljus olja i, de sover bättre och får mindre mardrömmar.Vem vet det kan fungera. Eller lägg honom 1 timme senare. Känner igen det där med yrar och och gråter i sömnen, man blir helt rådlös och nästan lite rädd själv.


Glömde berätta om flytande magnesium som är god, magnsesium är muskel och nervaavlappnande och kallas lilla sömntabletten.Märket salus. Vem vet, kankse kan fungera.Googla om sömnproblem, magnseuim.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons