Forum Barn


16 år och inte kommit i målbrottet.

Hejsan jag heter Anton och började i första ring här i somras. Jag går ett bygg program och är allmänt skolintresserad. Men jag har ett problem som gör att jag har ont i magen när jag ska gå  till skolan varje dag.. Jag har inte kommit in i målbrottet. Jag har väldigt mycket skäggväxt jag har mycket hår på benen, hår på bröstet, jag har hår på könsorganet, men inte mörk röst. Förstår inte varför då jag ska fylla 17 år i april. Har killar i min  klass som inte har Hår på bröstet  eller i ansiktet. Men det värsta är att jag får kommentarer om det hela tiden typ som -"Anton kollade du mycket på kalle anka när du var liten? För du låter ju som honom" Eller "Anton jag längtar tills du kommer i målbrottet för jag hatar att lyssna på din pipiga röst." och det är inte bara dom  kommentarerna jag får jag får mer skit.. Men jag är stark som  person och svarar inte tillbaka utan säger typ "Försökte du vara rolig eller?" Jag försöker inte visa mig svag men sanningen är att det tar jävligt hårt att höra den skiten varje dag. Jag kan ju inte hjälpa att jag inte kommit i målbrottet. Jag kan inte skynda på skiten. Det är ju en form av mobbing dom håller  på med eller? Men ialf tack för svar. /Anton

Kan någon snälla svara? behöver hjälp. Tips tricks behöver era erfarenheter..! Tack för svar


Hej Anton. Vet inte om detta är till någon hjälp för dig. Men själv blir jag 31 år i sommar och har fortfarande väldigt ljus röst. Allt annat är normalt och blev utvecklat i tonåren. Men som sagt rösten är jag väldigt missnöjd med. Jag märker ofta när jag börjar prata med helt okända människor första gången att de hajar till när de hör min ljusa röst. Långt ifrån alla, men vissa börjar nästan att fnissa, oavsett ålder och kön. Det har även hänt att okända människor verkar tro att jag är lite lätt förståndshandigkappad, trots att jag ser helt normal ut och beter mig helt normalt. Att läsa folk är något som jag blivit rätt bra på under åren. Men mest förbannad (konstigt nog) blir jag när små barn 5-10 år frågar "är du en tjej eller kille"? Det spelar tydligen ingen roll att jag har skäggstubb, kort hår, manskropp och manliga kläder. Nästa gång kommer jag att ställa samma fråga tillbaka, trots att det förmodligen är ett barn som undrar. Jag menar, i den åldern borde de redan ha lärt sig att man inte får säga vad som helst till folk. Dålig uppfostran, det är väl det som gör mig förbannad.
Jag vet inte om det blev något fel av all astmamedicin jag var tvungen att stoppa i mig när jag var liten, eller om det beror på något annat. Jag har många gånger funderat på om det finns någon "avdelning" inom sjukvården man kan vända sig till. Men tankarna har stannat där för min del, trots att jag nästan skäms över rösten. Den största anledningen är kanske för att jag är rädd att det kanske blir dyrt om det krävs någon behandling. Pengar är ju tyvärr inget som växer på träd.
Men som sagt, jag blir precis som du både förbannad och innerst inne även ledsen när folk, mer eller mindre "visar" att jag låter "konstigt" när jag pratar.  

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons