Forum Artros


Forumtråd: Vilken barndomsdröm hade du?

Själv ville jag ha en egen djuraffär. Blev inget av det men det var en dröm.

Min barndomsdröm har jag kvar,det är det enda jag alltid drömt om , och det är att bli arkeolog !


Åh, det är min vuxna dröm. Kollade för några år sen men jag tror det var 7 års utbildning..i allafall 5. Men man kan ju bli amatör.


Jag ville ha en kennel när jag var liten. Jag fick en hund när jag var 10 år. Men det blev ingen kennel,o idag vill jag inte ens ha en hund.


Min dröm var att jobba inom vården. Men det gick ju inte för min höft. Om det inte varit för den hade jag säkert jobbat med detta. Men då hade jag väl ändå varit utsliten idag.


Jag ville bli konstnär. Det var det enda jag ville... men det "kunde man ju inte bli" sa de vuxna, så jag försökte verkligen tänka ut nåt annat. Nu drömmer jag inte om det längre, utan vet att om jag verkligen tycker det är viktigt att ställa ut tavlor och sälja, så gör jag väl det... vilket jag har gjort... Men det verkar inte vara så där omåttligt viktigt längre, tydligen... -)


Vet bara att jag sa att jag INTE skulle bli lärare, eftersom min mor var det. Jag ville inte utsätta mina egna barn för det! Man fick inte göra minsta bus i skolan utan att kompisarna påpekade: "Så får väl inte du göra, som är lärarunge!" Men sen blev jag ungdomsledare och församlingspedagog i stället så småningom och syrran blev lärare, så man blev väl miljöskadad i alla fall :-D!


Min dröm var barnsköterska och det var vad jag blev och senare barnsjuksköterska.Skulle jag få börja om idag blev det barnläkare eller veterinär.Men nu är det ju pensionär som hägrar....

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons