Forum Artros


vet du hur du använder sajten?

Tänkte påminna om att du kanske har en liten personlig uppmuntran från någon av oss. Du går in på "min sida" och trycker på "meddelanden". Där kan du skriva sånt som känns lite personligare. Själv tycker jag att det är spännande att få nya speciella vänner på det viset. Om du fått ett medddelande som du tycker är påträngande så är det ju bara att svara att du inte vill ha en personlig kontakt, eller hur? Enkelt och praktiskt! Det är viktigt att vi som är aktiva tar vara på den möjlighet vi fått här på netdoktorn. Det vore roligt om fler skrev sina frågor direkt till doktorn också. Det är viktiga svar där!

Jag har skrivit två frågor om ryggartros till Nettdoktorn men båda gångerna fått svar att doktorn får så många frågor och kan inte svara på mina. Det tycker jag är tråkigt för ryggartros är den artros som det alltid finns minst information om.


Ja det var ett tråkigt svar!!


Imo...det är bra att du tar upp att man kan skriva personliga mejl till medlemmarna här. Själv har jag skaffat mig trevliga mejlvänner här som jag har stort utbyte av. Sedan det här med fråga till netdoktorn. Även jag har skrivit och fått svar att de inte kan svara på min fråga. Känns ju lite tråkigt. Undrar hur många frågor som de får per vecka. Hade varit intressant att veta.


Jag skrev om naturläkemdlen som jag använder, om det går att få forskning på det - och fick svar. Sen frågade jag om artros och ärftlighet och fick också svar. Men innan det kom ut på sajten så skrev de att det inte var säkert att jag skulle få svar... Kan det vara så att de inte svarar om det inte vet svaret? Ett personligt svar borde man väl få om de tycker att det inte har så stort allmänt intresse....


OK. Forskning pågår: jag har skrivit 2 frågor och fått svar. Nästa....

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons