Forum Artros


Veckans ros

Veckans ros utdelar jag ut till "MARI56. Hon är den skriver ett svar till de flesta dagboksinläggen. TUMMEN upp för dig.....hoppas vi andra blir lika bra på detta. För jag tror att vi som skriver dagböcker vill gärna ha en kommentar eller synpunkt positivt eller negativt till det vi skrivet om. Det behöver ju inte alltid vara positiva svar utan ibland behöver man även en tankeställare till det som man skrivet om. Eller vad tycker ni andra???

Men tackar!! Fast jag tror att vi är fler som skriver minst lika mycket, som du också gör, Kaprifol!


Jo nog är mari i högform - men du ligger inte långt efter Kaprifol. Då föreslår jag att det blir som en stafett och att mari delar ut nästa veckas ros. Vad sägs?


Det gör jag så gärna!


en ros åt er allihopa som finns här vill ju jag ge för så mkt som jag fått av er alla! ni är guld! för egen del borde kanske en del av mina dagboksskriverier hamna i det "icke-publika", eller på bechterewssidan: där kommenteras inte i onödan :-) för de är egentligen i stunden skrivna åt mig själv och inte tänkta att få svar på, men nu har jag vant mig att bli kommenterad och det är ju faktist som ni säger, att man ibland tänker till ett varv extra efter en kommentar- den kan ge mkt!


Jag har väl också den åsikten att vi alla härinne är väl värda en stor rosbukett var ! Vi är bara så bra !


Min tråd som jag skrev in var absolut inte någon tävling om vem som är bäst på att skriva dagboksinlägg eller forumsinlägg. Så ni inte missuppfattar mig. Man skriver när man känner för det..att lufta av sig både gott och ont. Som swedeangel skriver ....vi är så bra allihop. Var en ingivelse jag fick eftersom just nu har mari56 delat med sig så mycket. Både om sig själv och forumsinlägg och dagboksinlägg. Roligt med lite tips om olika ställe på nätet där man kan få information.


Alla här är värda rosor! Man får så mycket av er alla!


Så är det - man tänker ett varv extra när man får reaktioner. Dumt förslag av mig om stafett. Vi är alla värda en ros varje vecka för allt som vi ger varandra här. Så nu vill jag ge er alla en ros var - och en till mig själv också hihi!


Håller med. Och hur mycket man skriver beror ofta på hur man mår, eller vilken tid man vill vika åt datorn.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons