Forum Artros


varför så svårt att skriva

Varför är det så svårt att skriva på denn sida tappar hela tiden bokstäver.Får gå tillbaka och fylla med tappade bokstäver.NGT ni känner igen?

Ja, det känner jag igen, jag tycker att man tappar ord när man pratar och skriver mycket fel, tappar bokstäver, när man har mycket värk i kroppen, så ar det för mig.


Nej det felet har inte jag.. Däremot så byter mina inlägg rad stup i kvarten. Det jag skriver hänger ihop. Era inlägg ser inte så ut. Finns det andra konstigheter?


För några månader sen hade jag jätteproblem med "tappade" bokstäver. Nästan hälften saknades så jag slutade skriva ett tag. Efter några veckor försvann problemet av sej självt. Jag gillar inte utformningen av den här sajten, finns bättre alternativ.


Det är nu länge sedan som webbis skrev att de skulle utveckla sidan. Förändringar skulle ske ......men hur blev det med det???


Ja jag kan tappa flera ord i rad och få jättekonstiga meningar ibland


För mig försvinner inga bokstäver, vad jag märkt, men däremot försvinner hela inlägg. För en dryg vecka sedan skrev jag svar på ett inlägg, som handlade om knäoperationer, som aldrig fanns på min dator. Ett tag senare fick jag brev från dig sirpis som tydde på att du läst det inlägget. Har ni andra läst det? Minns inte vad jag skrev exakt men det handlade om knäoperationer, höftoperation och att jag förmodligen kommer att operera min andra höft innan årets slut. Det har hänt en gång förutv att jag inte kunde se mitt inlägg/svar på datorn. Mycket märkligt! Det finns ju bara "skicka" att välja på så jag tycker inte jag kan ha gjort fel. Är det någon mer som varit med om samma sak?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons