Forum Artros


Forumtråd: VÅR I LUFTEN

Idag var det verkligen vår i luften när man gick ut. Var ute kortare promenader med gångstavar. Solen sken och fåglana kvittrade och framför allt ljuset var härligt. Ställde mig vid en husvägg stack näsan upp mot solen och bara njöt. Hur har vi med vädret på andra ställen i vårt avlånga land??

I Stockholmstrakten är det också soligt och fint. För andra dagen i rad har vi haft skogspromenad med kaffepaus sittande på en stock mitt i härligheten - rena ljusterapin! Jag ska absolut skaffa stavar också. Fick lära mig förut på sjukgymnastiken hur man använder dem. Men då kunde jag inte röra på fotlerderna utan var stel, så det gick inte nåt vidare. Men nu!!! I kväll ska vi på elevkonsert "Afroafton" och lyssna på grabben och hans skolkompisar så då får vi musikterapi också! Kan det bli bättre?


håller med i sthlmstrakten var det ochså vår tog en promenad med mina stavar och bara njöt. mickis


Här i Göteborg har det också varit fint, men tyvärr har jag inte hunnit vara ute. I morgon skall jag ta en moppetur.


Även idag är det sol och vacker väder i Skaraborg. Behövs verkligen efter en dålig natt. Men nu är det klippning toning och slingor som gäller och efter det känns det alldeles säkert jättebra. Då är nattens möder glömt. Hur är vädret i andra delar i Sverige idag?


I Hälsingland båser der ordentligt idag men solen skiner. Har jobbat natt så jag har nyss vaknat. Mitt barnbarn fyllde 5 igår men då jobbade jag också så vi far dit ikväll istället. För övrigt är det lite snö kvar och jag måste säga, att det här är den varmaste vintern här i mannaminne. Konstigt hur det har blivit...


Här lyste både solen och den halva månen idag. Fåglarna kvittrade, fiskmåsar skrek, barnen skrek, en baby på Biblioteket idag skrek, det börjar grönska i snåren, i förra veckan sniffade jag i luften, och kände en diff av vår.........


Ingen vårkänning i Södra Norrland inte :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons