Forum Artros


vänner, vad ska det vara bra för

undrar över varför egentligen man ska lista "vänner" här jag är liksom lika öppen för alla och pratar gärnamed alla, men listan skulle ju bli väldigt lång...och jag vill inte utesluta någon! och så får jag dendär känslan som man hade i lågstadiet, kommer ni ihåg de här böckerna man hade där man listade kompisar, du får va´med i min bok men inte du... vad är egentligen syftet med dendär kolumnen?

Ja, det kan man fundera på. Är väl lättare att hitta den man vill skicka privata meddelanden till.


Har undrat det samma, tar en massa plats på sidan och så visas gemensamma vänner, fast tydligen bara 3, till vilken nytta??? Jag vill inte skriva bara för "mina vänner" i längden, då utestänger man ju nykomlingar. Tycker inte heller att det var så bra att ändra "dagbok" till "blogg". I dagsläget förknippar jag bloggande med intriger och pajkastning.


Jo precis så som mari56, tänker jag. Jag slipper söka efter folk, vars bloggar jag vill läsa eller om jag vill skicka pm


Det är ju hopplöst att hålla reda på vilka som är medlemmar på vår sida nu. Går man till medlemmar kommer alla upp som är med på något forum. Jag har tänkt att ha dem jag känner som vänner, inte för att utesluta någon men för att inte tappa någon av er jag känner. Har fortfarande inte helt kommit till rätta med sida. Vill inte skriva inlägg som kan läsas av alla som går in på netdoktorn.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons