Forum Artros


Vädret i Sverige

Hej på er! Nu är jag nyfiken hur vädret är i vårt avlånga land. I Skaraborg regnar det äntligen. Härligt härligt!!!! Det luktar så himla friskt och gott. Tempraturen ligger endast på 13 gr men det gör inget bara vi fick regn. Men helt några dagar räcker ....sedan vill vi ha SOL igen.

Huuuuuuuuuuu , regn här i norr men ganska ljummet .


Här i stockholmsregionen är det ömsom sol, ömsom spöregn. Haglade gjorde det också ett tag. Man vet inte från den ena timmen till den andra hur det blir. Men jag tror det är lokala skurar - lite här och lite där. Men nu kan det ju bli grönt och skönt igen. Värmen kommer tillbaka - men inte till midsommar - verkar det som. Trist - midsommarafton vill man ju ha soligt och varmt!


Södra Norrlands kustland - pip - har växlande molnighet. Omväxlande väder här: ömsom sol ömsom regn, men så varmt som det var v. 23... DET undrar man ju om det blir nåt mer i år. Nu är det kalla nätter och ljumma dagar... Vi har nog ett typiskt juniväder kom jag på, hehehe


Norra Värmland Just nu skiner solen från klarblå himmel (hur länge det nu varar) De senaste dagarna har det varit regn, hagel, åska och sol om vart annat. ingen värme och ibland kalla vindar. Här om dagen varnade lokalradion för ishalka (hagel)


Ja man vill gärna ha regn men inte resten av månaden. Här är det ganska soligt i dag och lite varmare. Jag önskar att blåsten ville lägga sig, det blåste hela tiden det var varmt också.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons