Forum Artros


Urinrörsinflammation

Var hos gynekolog idag och jag hade urinrörsinflammation. Eftersom det inte syns någon bakterie får jag ingen antibiotika. Man kan behandla med att gå upp i urinröret men eftersom jag har konstgjord led är det ett dåligt alternativ. Måste ta en stor dos antibiotika innan. Fick rådet att dricka mycket. Är det någon som har erfarenhet av detta? Känner mig inte alls pigg och har haft det i 14 dgr nu.

Förut sprutade man in silverkloridlösning i urinblåsan i stället för antibiotika. Fråga om du kan få det vet ja! Det sköter distriktssköterskan - 2 ggr/v tror jag det var. Har inte haft urinvägsinfektion sen de gjorde det - kanske 10 år sen... Men annars ska du väl dricka surt: citron, äppelcidervinäger eller tranbärsdricka i vanligt vatten ofta - c:a 2 l/dag. Hoppas du får fler tipa!


Håller med Imo. Jaghar en del problem men oftast löser det sej med tranbärsdricka.


du, jag fick veta att man kan ha reumatiska besvär i urinvägarna också alltså irritation där som ger symtom som uvi men syns alltså inte i några odlingar!såklart eftersom det inte finns ngra bakterier då! så´na problem har jag haft i hela mitt liv till och från. numera har jag lärt mig att dricka mycket och framför allt mycket vatten när det sätter in, ibland tar jag ngra droppar ren osockrad limejuicekoncentrat i vattnet( finns en go sort som heter 1&1 som man kan köpa bl.a. hos utländska krydd o grönsaksaffärer ) osockrad tranbärsjuice funkar också bra, fast den är dyr... apelsinjuice och öl brukar också sätta fart på kisseriet men det kanske man inte vill ha till vardags... hoppas du får rätsida på ditt! det är ingen go´ känsla attha det sådär...svettas bara jag tänker på det.


Tack för tips. Tror jag satsar på p.:s. Dricker mycket. Idag har jag druckit över 2 liter. Citron har jag blandat i en del av detta. Fick ligga i eftermiddags efter jag varit hos läkaren. Blev dubbelt så ont efter han grejat med undersökningar. Fy vad jobbigt det är.....


Har genom åren haft allt från urinrörskatarr, till urinvägsinfektion och bäckenbotteninflammation. Men konstigt nog har det förbättrats de senaste 2 åren. Kanske för att immunförsvaret stärkts via sjukskrivning och i förlängningen minskad stress? Vad det gäller urinrörsbesvär har jag druckit citronvatten. Ibland kan man ha besvär utan påvisbara bakterier, men lite senare har bakterierna vuxit till sig och visar sig på proven.


Fortsättning följer på detta med min urinrörsinflammation (gud vilket långt ord hi hi). Jag har ringt till en massa instanser och kollat. Finns inte mycket att göra utom att gå upp med stavar i urinröret. Problemet är att jag då måste inta massor massor med antibiotika. Inte så kul. Så nu kör jag med Impren,,,,,,,och Nässelte som skall vara bra för inflammationer. Håll tummarna för mig....ni skall veta att det gör fruktansvärt ont och man blir sjuk i hela kroppen.


Har blivit hjälpt av akupunktur. Solklart!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons