Forum Artros


Tangenterna

Hej alla artrosare! Nu gäller det att fatta tangenterna och dela med er av allt möjligt. Vi får inte tappa glöden utan fortsätta som vi slutade i den gamla sajten. Ser framemot både tips om artros.... ja de där roliga historierna som man får ett glatt skratt av ....de förgyller dagen. Boktips, mattips är ju ett annat område som kan lyfta upp en och ta nya tag. Nu när man är mera inne och tänder ljus och äter god mat. Och sedan givetvis vår blogg där vi är så duktiga att stötta varandra. Så fatta tangenterna och skriv!!!!!

Men se där! Nu börjar du bli som vanligt igen, Kaprifol! Jättebra! Vi kommer nog igång allihopa, bara chocken över nya sidan gått över. :)


NÄMEN!! Vad bra, den gamla kaprifol är tillbaka!! Ja, vi måste fortsätta!! : )


Ja nu känns det NÄSTAN som vanligt igen... Men jag känner mig som en analfabet ju! Skulle vilja ta bort eller redigera en del tidigare dagboksanteckningar, eftersom de ibland känns FÖR personliga och även för "babbliga" för att ligga kvar och skvalpa till ingen nytta. Och sen undrar man ju vem som orkar läsa igenom dessa hundratals dagböcker? Inte jag. Ska läsa igenom instruktionerna igen så kanske jag fattar.. Men det känns gott att se er dyka upp i rutan igen! Vilka vänner - ni är GULD!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons