Forum Artros


ORMSALVA

Har testat ormsalva som finns att köpa på apoteket. Tycker att den hjälper mig i mina smärtor på mitt ben. Smörjer ett par ggr per dag. Läs om den på nätet. Man skall inte använda den om man tar waran. Kanske är det som jag är bättre just nu och då tycker att den hjälper. Men testa skadar inte.

Jag köpte en ormsalva i Turkiet som en massör använde.Men den innehåller kobraormgift lite läskigt tycker jag har ej vågat använda den.


Men jag tycker att min ormsalva köpt på apoteket hjälper mig. Har nu använt den i 14 dgr. Det visade sig att även min son använder den. Inte helt fel att testa!


Synonymer Arnika, slåttergubbe, hästfibbla, nysblad, ulfsört, ulferleja, horsafibel, märrblomster, johannisört, solsicka Botaniska namn Arnica montana L. = Arnica vera = Caltha alpina = Doronicum plantaginis = Chrysanthemum latifolium = Doronicum montanum = Doronicum arnica


Liluna....skall ringa och kolla detta med tillverkaren. Jag har köpt min på apoteket och det står inget om petrolatum. Men tittar man på tillverkarens hemsida www.simplus.se står det att det är som du skriver. Alltså en signal till dem skadar inte. Jag återkommer. Tack för svaret från dig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons