Forum Artros


Och vad händer i sommar då?

Själv ska jag fiska, fota och spana efter björnar. Som vanligt. Kanske, kanske, om ekonomin tillåter åker vi till Norge. Min särbo är född där så det finns släktingar att utnyttja... :) Till sist så ska jag äntligen bli sambo!! :D

GRATTIS Marie och lycka till med sambo förhållandet. Härligt att ha någon vid sin sida när man vaknar. För min del blir det antagligen en tur till Sollentuna och en tur till Ystad. För övrigt blir det lite dagsturer runt om i Skaraborg. Här finns vackra platser att njuta en god bit mat eller en fika på. Gillar även att slinka in på olika butiker. Som tur är så gillar särbon detta oxå.


Va KUL Mari! Grattis! Det betyder ju mycket att slippa vara ensam med allt. Blir det nu i sommar? Vi ska en tur upp till Dalarna och Hälsingland några dagar. Sen hoppas vi att kunna hälsa på vänner i Småland senare i sommar. Men mycket beror på vädret... Det är ju skönt att vara hemma också! Håller på att upptäcka nya områden i stockholmstrakten - nu när vi har tid och inte jobbar längre. Skärgården är fantastisk också! Nu kan jag ju faktiskt gå längre sträckor än förut utan att det blir katastrof - så det känns spännande att utforska områden som är okända för oss.


Grattis mari , så härligt! Här blir sommaren ganska utan upplevelser tack vare höften . nåt litet fika ute och så , men inget mer .


Åker du förbi Iggesund, åk inte förbi. En kopp kaffe kan jag stå till tjänst med.


Det blir en 2 veckors tur med bil för mig. Åker först till en kompis i Västerås några dagar, åker sedan vidare västerut och plockar upp min syster i Värmland... Så får hon ta över ratten och vi fortsätter vi hem till henne i Oslo. Dit kommer sedan maken (som jobbar i Norge) och efter några dagar fortsätter vi med bilen ännu längre västerut, till Bergen... där blir det en natt vandrarhemmet Montana på fjällsluttningen och några nätter på pensionatet "Kirsti på skjaeret". Sedan ska vi väl ta oss hem också på nåt vis, men hur den rutten ska gå, det har jag inte orkat räkna ut än (det får maken göra). Det kan bli tufft för rygg och knä med bilåkning, men jag tar det lugnt och har alltid med en filt som jag brer ut och ligger och vilar på, en stund då och då. Simma lugnt -)


Här händer inte så mycket, på söndag ska vi på 4-år kalas. Yngsta barnbarnet som fyller år. Har köpt lite presenter och håller på med att sy kläder till Skrållan. Har anmält mig till målarkurs, 10ggr, i juli. Nu är jag ju inte alls duktig men roligt ska det bli ändå. Lärare är en, i Värmland, världsberömd konstnärinna. Jag har gått på kurser hos henne förut så jag vet att det kommer att bli jättkul. Kursen ska vara i vackra Rottnerosparken (i Sunne), hoppas bara att vädret blir bra. Jag är van sen tidigare att juni och juli består av arbete och åter arbete. Hit kommer en hel del turister, mest norrmän, så det blir fullt upp i affären. I år blir det annorlunda, ska bara arbeta 25% fast jag har väldigt svårt att begränsa mig så det blir många dagar när jag inte gör något alls. Mitten av augusti blir det lite semester och kanske en resa till Norge. Önskar er alla en trevlig sommar med mycket solsken och många glada dagar.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons