Forum Artros


misslyckad höftledsoperation

För 11 år sedan opererade jag vänster höft . Allt gick bra och höften fungerar forfarande. Nu har jag en längre tid haft värk i höger höft och fick till min glädje tid för operation 4 mars i år. Efter operationen blev benet 2 cm längre och är så fortfarande. Är det någon som har råkat ut för något liknande, eller hört talas om det? Mycket tacksam för svar MEB

Ja, jag har träffat folk som måste ha en förhöjning i ena skon eftersom benen blev olika långa. Men sånt händer tydligen. jag minns att min ortoped jublade när han efter op nr 2 konstaterade att benen blev lika långa, så det är tydligen inte självklart. Hur upplever du det? Får du ont i ryggen? Har du spec. skor? Men den stygga värken är väl borta i alla fall?


Jag blev höftopererad för två år sedan och det hände likadant med mig.Jag fick det benet 2 cm. längre. Du kan skriva till mig,så kan jag berätta mer.


förslitning.....dela gärna med dig om hur du löste benskillnaden. Kan vara bra för de som väntar på operation och de drabbas av detta. Lättare då att påverka läkaren för lösningar.Om man har lite i bakfickan med information. Själv blev mitt ben 1 cm längre men det är okey. 2 cm är svårare och givetvis påverkar det ryggen om man inte gör något åt det.


>förslitning."....dela gärna med dig om hur du löste benskillnaden. Kan vara bra för de som väntar på operation och de drabbas av detta.> Jag är också intresserad. Har en svag aning om att jag hört att protesen "sätter sig" så det kan bli bättre efter ett tag. Någon som vet?


bonnelina....när du skriver detta att protesen sätter sig efter en tid. Det kommer jag ihåg att de sa till mig när jag kände av benskillnaden.


jag skulle bli väldigt tacksam om du ville berätta mer. Har du skoförhöjning? Hur fungerar det? Tycker du att du har fått några men efteråt?


Du säger att jag kan skriva till dig. Hur menar du då?


Du kan läsa mitt inlägg som jag skrivit i dagboken idag. Annars kan man gå in på min sida o skriva meddelande till varandra.


Bra att du nämnde det. Du har väl kollat på "min sida" och "meddelanden"? Det kan finnas en personlig hälsning där och sen kan du skriva till någon som du vill fråga sånt som du inte vill ska ligga ute i dagboken.


tack för ditt svar! Nu förstår jag hur jag ska göra för att hitta svaret. Det här är mitt försra besök på den här sidan. Jag ska hämta skor som blivit förlängda i övermorgon. Är fortfarande arg för det som hänt, var totalt oförberedd. Varför blir man inte förvarnad?


Jag blev opererat vänster höft den 19/11-2009 och benen blev 1.5 cm längre. Jag har börjat arbeta . Jobbar en butik som försäljare och står dagarna. Jag har fått artos i vänster knä och jag har ont i ryggen och fått värk i höger höfte också. Jag är 64 år och jag mår jätte dåligt att jag klarar inte 100% mitt arbete. Ordoper har inte sagt något varstans jag kan ta kontakt att få sko höjning . Undrar om det hjälper till rygg värk.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons