Forum Artros


Mina älskade djur

Djur skulle jag inte kunna vara utan.Mina är både tröstande o smärtstillande.Jag får ovillkorlig kärlek o många glada skratt.Adisson storpudel 10 år sover alltid hos mej.Han har artos liksom jag...Tintin norfolkterrier 2 år busig o söt.Och så min vackra Maya 2 år chokladmaskad Siames ligger alltid i mitt knä,vilde Victor är en1-årig blåmaskad Birma.Sist men inte minst:Allan amazonpapegoja som gör mej så glad!

Skulle inte heller kunna leva utan husdjur. Just nu har jag bara en katt eftersom jag bor i lägenhet. Tidigare har jag haft flera kattor, marsvin, Zebrafinkar mm. Min katt ger mycket tröst och värme och han sover alltid hos mig i sängen. Det bästa han vet är när jag vilar middag under en fleecefilt, jag behöver bara visa honom filten eller säga sova så kommer han springande. Har jag inte kommit till sovrummet vid 15.30 springer han före in jamar, om jag inte kommer gör han om det hela. Det är roligt med husdjur.


Djur är underbara. Men jag vågar inte skaffa varken katt eller hund nu längre. Jag har svårt att bocka mig och som min Antonia när hon blev sjuk var det inte lätt att sköta henne


Ja, efter att Betty dog så har jag nu "bara" katten Katt´n. Inte så bara det heller. Hon är 12 år och vi har liksom vuxit ihop. Märks mest på nätterna då hon sover på mitt huvud... Vi känner varann så väl, jag begriper hennes olika jamanden och hon fattar precis hur man uppför sej i den här familjen. Fast än i dag gör hon lite bus ibland...


Jag älskar katter och håller på att längta ihjäl mig efter katt ( är inne på katthemmet.nu nästan varje dag) men min man vill inte ha katt, så ibland funderar jag på att göra en rockad, ut med gubben och in med katt. Nu har jag bara ett litet akvarium och en liten undulatfröken som underhåller mig vid datorn. Ni skulle ha sett henne när datorn var trasig, så fort jag kom in i rummet så flög hon och satte sig på datorn och hängde och tittade ner på skärmen och sedan tittade hon på mig undrande. Varför sitter du inte här längre?


Jag funderar fortfarande på en undulat. Har så svårt att vara utan djur. Är uppväxt med djur och haft djur även under min vuxna tid. Men det är ju om man skall åka bort. Problem vem som skall se efter den. Hur länge klarar de sig själv .....jag tänker på vattnet i första hand som väl måste vara nytt varje dag.


Jag hade Canariefåglar för länge sedan, dom fick följa med både med buss, tåg och bil. Vatten tror jag nog att dom kan ha samma någon dag.


Håller med om att man lätt kan ta med en bur. Kolla om ngn granne kan tänka sig att vara fågelvakt också. Håller med om att det är skönt att ha ett djur i familjen. När vi hade varit utan djur några år så kom vår japanska spets Ante till vår familj. Vår då 13-årige son sa efter några dar: "Mamma det är som om vi har blivit en ny familj sen Abte kom". Nu hade vi någon att gulla med hela familjen och han var inte minst längre!


Ja, jag håller med dig! Jag har två katter och två hundar (Jack Russel) och hur dåligt man än mår, så kan dom få en att skratta eller åtminstone le... Djur är underbara!


Jag har en helt underbar vän i min Schapendoes hund Emil, han läser av mig exakt, är jag dålig så behöver han absolut inte mer än att gå ut själv på tomten, men då de övriga i familjen kommer hem från jobb och skola, då är det inte att tänka på för dom att sitta i lugn o ro, då ska nån med ut kvickt som attan!! Jag har en underbar vän till en bondkatt svart, med lite vitt under hakan, som då han ännu bodde hos sin mamma, klättrade i svansen på en häst, och hästen ruskade till och kattungen hamnade på marken och hästen trampade på svansen!! Svansen gick av, Pelle som han självklart heter är så söt, så söt med sin ca 7 cm korta svans! De här båda pojkarna ligger ofta på var sin sida om mig, och det är så gott! Det är vänner som aldrig sviker.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons