Forum Artros


Idag har jag lagat lyxmat - som tröst åt förkyld son och för att köttet måste räddas från "bäst före datum". Fläskfilé stekt i skivor med gräddsås (kantareller från frysen som bonus), ostgratinerad potatis i skivor, grönallad + gräddkokta blomkålsbuketter till mig i stället för potatisen (tips från Annica Dahlströms dietsida)

Stuvade makaroner,korv och fläsk blir det i boden !


Här var det sparrissoppa (Keldas) och en macka och vatten. Har varit på sjukhus träningen och då vill jag inte vara propp mätt Ikväll blir det rester från gårdagens middag....köttfärssås


Äldste sonen lagade en rykande HET köttfärssås, spagetthi till och salad. Jag var på Taktil, så jag fick njuta av att få maten lagad.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons