Forum Artros


Min favorittråd igen : Vad har ni ätit idag ?

Eftersom jag är en passionerad ätare ,tar jag upp den igen ! Vad har ni ätit idag? Här blir det grillkorv,pommesfrites och bostongurka . Enkelt och snabbt .

Jag har haft en lyx middag. Fiskpinnar!!!Ha ha Att laga mat idag i mitt kök är inte lätt. Hi Hi


Korvgryta med potatis, morot och bönor.


Men var du tvungen att fråga idag, hehe Kalvsylta, pärer, rödbetor och broccoli + tunnbröd med ost på. I glaset: Vatten. Spartanskt så det förslår, men rätt gott och väldigt magert.


Rasmus 19-åringen lagade mat, han kom hem först, så det bjöds på pulvermos och hamburgare!


Här blev det bara restmiddag från igår. Köttfärsås och spagetti med sallad.


ugnen på förskolan pajade, så det blev halvrå potatis och skinkgratäng hemma varma mackor med kantareller, whiskeycheddar och diverse annat på och det konstiga var att det var inte gott...det heller...


Fel dag att svara egentligen... Igår var en helt genomplanerad dag. Men Idag körde allt ihop sig så efter vattengympan hann jag inte äta och helt utsvulten köpte jag en grillad kyckling och potatissallad och slängde i mig. Sen blev det naturligtvis "paltcoma"


Pulver......Pulver.......Pulver.....


Hej ! Idag den 12 sept. har jag hittills ätit följande: På morgonen: vatten, tre bitar trekantigt gott knäckebröd med kycklingpastej, en smaklös klementin, en vitamintablett:55+. Två muggar Landstingskaffe uppe på företaget i deras Cafe´, tio milliliter äcklig (urk) fiskleverolja med tuttifruttiskam (urk) , vatten. Senare en ost-skinkfralla, två koppar gott Cafe´kaffe. Sedan en supergod (MUMS) middag (oxkött med smaskigt god potatisgratin, o.s.v. 9på ett Superbra Restaurangställe. Nu är jag så mätt så mätt......


Idag söndag : Pasta carbonara ,jättegott ! Igår Kycklinggryta och ris .


Idag söndag Lasagne + sallad, jättegott!


Idag måndag : Flygande jacob (kassler,banan,grädde,chilisås) och ris .


Biffar med fin smak. Recept:nötfärs, finhackad purjolök och ättiksgurka, ägg, salt, vitpeppar och senap.(Har inga mått längre utan går på känn) Stek biffarna. Gör gräddsås av pulver och smaksätt med senap. Efterkoka biffarna i såsen. Stor favorit i vår familj. Serveras med kokt potatis och grönsallad.


Tar upp swedeangels tråd och frågar...vad har ni ätit idag??? Här blev det köttfärssås och makaroner. I min köttfärssås brukar jag bryna purjolök och paprika som sedan får ligga med mot slutet i köttfärssåsen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons