Forum Artros


mentalsjukhus uppstår fritt i samhället.....

Å. Usch ! Jag sitter på Biblioteket och förtvivlat försöker få lugn att skriva Mail. och surfa. Nähädå. Här trippar nippertippor från Högskolan runt på spikklackar, (trippe trippe tripp trapp, tripp tripp, trappp...)mobiler ringer och vi får veta det mesta från vad svararen ätit, gjort igår, hehehe, vad som ska hända, sjukdomar,aj, o.s.v. Jag fick en bild av hur det var på Sankta Maria där mamma arbetade i hennes ungdom..... Hon försåg oss barn ibland med stoff, så vi var vettskrämda att hamna där. Känner rysningar fortfarande när jag åker bil förbi Helsingborg. Men i samhället just nu är det mycket som förr skulle betecknas som sjukt och stört. Undrar bara hur det ska sluta..... Jag ska träffa mina gamla arbetskamrater från sjukvården om en timme, så får skynda till bussen. Må så gott !

Hoppas du fick en bra stund med dina arbetskamrater och en fortsatt skön vecka


Det är ju synd att du så sällan får ha en bra stund när du sitter på biblioteket .


Ja det är ju svårt att koncentrera sig när det är kaos runtomkring. Finns det ingen chans att du får komma till ngt annat internetcafé som inte är så rörigt? Hoppas det löser sig för dig - du behövs här i gänget! Kram


TACK snälla ni ! Jag tror jag hittade rätt när jag försökte med detta Forum. Jo, jag är med i en Dataklubb . Vi har tillgång till ett Servicehus, ett datorrum, där vi får vara till kl.16:00 varje dag. Jag brukar vara där på lördag-söndag, lugnt och tyst och Fridfullt oftast. Man hör bara de äldre och andra, som äter middag eller dricker kaffe, samt Matsalspers. som diskar och lagar mat, eller städar. Fast idag sitter jag i Datorhörnan på Gekås, tro mig eller ej...... Det finns fyra datorer här. Det kostar: 15 kr. för en halvtimme och 30 kr.för en timme. Ibland blir ungdomar och äkta (och oäkta??) män parkerade här, medan kvinnorna handlar . Fungerar rätt bra.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons