Forum Artros


Hur har dagen varit?

Undrar hur er dag har varit? Hur ni mått med er artros? Själv skall jag inte klaga. Mycket bättre dag idag än igår. Solen har syns stort sett hela dagen. Men imorgon väntas visst regn. En god lunch bjöd min särbo på. Så jag säger tummen upp för min dag.

Ja, vad härligt att du mår fint!! Kaprifol Jag mår mkt bättre än på mkt länge, gemenskapen som finns här är en stor del i mitt bättre mående, det betyder så mkt för mig att ha denna gemenskap. Min 18 åring, som gör en sista praktikperiod i sin utbildning, egentligen jobbar han,, han har anställning hos denna entreprenör efter solans slut,(han kör skogsmaskin, han kör nån mil från Skövde) när han kom hem i natt, han kör kvällsskiftet, så blev han jätteglad att det fanns nybakadebullar, sådan glädje värmer! Jag har även idag gått med stavar, det går bättre och bättre, och vovven gillar att han och jag går, hans glädjeskutt och tacklingar på mig, är en fin belöning. Så jag mår faktiskt rätt bra just nu!!


imm jag skrev tråden för att vi skulle höra hur varandras dag har varit. Så var det jag tänkte.


Men , det är så min dag i dag varit!!!


Jotack, det har varit en ok dag ! Inte så mkt värk, klarat mej med morrondosen av värkisar idag . Snöblandat regn hela dan , så jag har inte stuckit ut näsan ens . Lagade en ny maträtt till middag , det blev gott och fick godkänt av alla , och nu väntar kvällskaffet och tvn !


Förlåt "IMM" jag hade liksom inte skrollat nr på min sida. Därför såg jag bara svaret till mig. Så kan det gå när inte haspen är på *L*


Idag, torsdag är jag trött och belåten. I måndags när kylan kom tillbaka så blev kroppen konfys och trött och värkig. Men nu har jag jobbat med kroppen i tre dar på raken! Känner mig DUKTIG - skriver mer i dagboken om det. Bra att du håller igång dialogen, Kaprifol! kram på er alla. IMO


Jag fick min systers trädgårdsmöbler när hon sålde huset. Jag och min särbo målade dom ljusgråa. Bleb kanonfint men idag får jag "betala" men det var det värt. Bästa som finns att sitta på altan och äta.


mari56 Visst är det skönt att sitta ute och äta eller doften av nybryggt kaffe. Vi hoppas på mycket sol så att du verkligen får njuta av dina fina möbler


Jag har ont i halsen och har feber, för första gången på kanske 35 år. Inte så kul men det går väl över.


bonnelina.....då kanske man kan skriva att det var på tiden. Utan att vara elak Krya på dig.....och ta det lugnt med en bra bok och mycket vatten.


Ännu en helt ok dag . Blötsnö och rusk , men jag är glad . Vägt mig och konstaterat att det försvunnit 4,5 kg på 4 månader , kul ! har lovat koka pitepalt idag , ångrar mej redan då det innebär flera timmars svettande i köket .. men vad gör man inte för ungarna!


Det är ok, kaprifol!! :D

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons