Forum Artros


Höst

Visst är det härlig luft ute nu,ren,äppeldoftande och liksom krispig.För mej har det"nya året"alltid börjat på hösten.Nya planer och förväntningar.,men också en tid för vila från alla krav och måsten som vår och sommar för med sig.

Hösten är otroligt vacker! Och vilka foton man kan ta. Dessvättre kommer vintern sen och den är inte lika skoj..


ja, precis sådär är det! hösten är starten på det nya året! jag till och med köper almanackan som har höst- resp. vårtermin. för så konkret tycker jag det är! just luftn, när den är kall och klar, men med värme i solskenet fortfarande, då är det som bäst!


Jag är inte heller någon vän av vinter.


Ja, hösten är den bästa årstiden. Jag utbildade mig till svampkonsulent för ett antal år sedan och då var jag ute i skogen varje dag. Kunskaperna har fallit i glömska och svamputflykterna är mycket sporadiska men det är fortfarande väldigt roligt. Vintern är också bra om det är en riktig vinter med mycket snö och att den inte blir för lång. På våren blir jag ofta besviken. Tror att det ska vara sol och skönt och så blir det regn och rusk. Sommaren innebär oftast mycket arbete, vi har mycket turister här, mest norrmän, så det är full fart i affären. I eftermiddag ska jag, tillsammans med några vänner, på svamputflykt.


Ja, hösten är fin, klara kalla dagar med blek sol, att gå i skog och mark och andas in höstluften och ev. hitta några kantareller, och alla fina färger son kommer... Fast idag har vi ihållande regnrusk, brr, fy och usch!!! Ska tända i kaminen!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons