Forum Artros


Hönan och ägget

ja,vilket kommer först?Jag har ätit 2tiparol+2 alvedon 4 ggr per dygn Men jag försöker ta ner på dosen då jag misstänker att muskelstelhet och smärta kan bero på mina år på denna dos.Finns det någon som har erfarenhet av denna dos? Finns det någon som har förslag på annan medinering? Härlig vår på er alla salka

Nja jo , jag har haft tiparol och alvedon som stärtstillare nu i ngr år . Inte märkt ngr direkta biverkningar ännu iaf .


Jag har ingen erfarenhet av detta . Men jag tycker däremot att din läkare skall kunna svara dig på detta. Är svårt vi som har värk med alla dessa piller som vi stoppar i oss. Är ju dock en massa biverkningar md dem.


Jag har ätit Tiparol och Alvedon Forte x 3/ggr dagl i flera år, men nu har jag minskat ner rejält på Alvedonen och föröker att minimera Tiparolen. Jag tror inte att man går fri från biverkningar, jag tycker det är olustigt att äta dessa mediciner, men man har inget val, då smärtan sätter in.


Har du kollat på FASS? Numera kollar jag på biverkningar på alla mediciner som vi får utskrivna. Det är jätteenkelt att söka på nätet!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons