Forum Artros


Forumtråd: Genacol mot artros bluff eller ????

HEJ.Jag blev sjuk av Genacol collagen från ko hud tas under ko hud.Jag köpte och testade Genacol februari 2016 och blev jätte sjuk. Jag mådde jätte illa ca 5-6 timmar efter intaget och på morgonen ändå till kvällen hade också ont i magen och kände mej febrig och frysen ( kollade hade inte feber ) men kände mej sjuk. Först trodde jag att jag hade fått magsjuka men när det hade gått två dagar efter kapsel intaget kände jag mej normal igen.
Sen väntade jag ytterligare en extra dag och gjorde testet på nytt men tog bara två kapslar genacol till natten , morgonen där på mådde jag illa igen fast lite mindre än då när jag tog tre kapslar. Hade även nu lite problem med magen och kände mej inte bra illamåendet fortsatte ändå till kvällen. Jag har tidigare testat fisk collagen pulver och hade inte såna här symtom men hade obehaglig smak i munnen hela tiden p.g.a det slutade jag fisk collagen.
Jag är van att använda vanligt protein pulver tillskott och aldrig mått illa p.g.a det på 20 år så om Genacol bara är aminosyror som de skriver så varför blev jag så sjuk, jag lider inte av allergier heller. Jag får tankar att kanske återförsäljaren eller tillverkaden blandat Genacol i smyg med något annat eller att de korna man tagit till just den här satsen kanske hade hormoner eller antibiotika i kroppen , jag vet inte men någonting var fel. Jag vågar aldrig mer ta Genacol tur att jag bara köpte en burk ska ringa till livsmedelsverket om de kan testa kapslarna i min burk. Har ni andra testat Genacol och fått illamående eller andra negativa biverkningar ??

Hanna,har du provat att ta de här kapslarna tillsammans med mat? Du kan ju testa att gå ner till en kapsel och sen om du tolererar den bättre.Det är inte omöjligt att din produkt innehåller något annat än vad som står på, men just Genacol är en mycket välkänd varumärke som säljs globalt. Du vända dig till företagets internationella kontor, info @ genacol.ca - kanske kan de svara på din fråga mer specifikt.De två i min bekantskapskrets som använder Genacol är verkligen believers.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons