Forum Artros


Forumtråd: Gammal knäskada

För 11 år sedan skadade jag mig i en skidolycka. Gjorde den sk triaden. Korsband och ledband av samt skadade menisken. Ett år senare opererades jag och fick en nytt korsband. Det har fungerat hyggligt. Nu har jag dock börjat få problem igen. Jag har ett rörligt arbete. Promenerar ganska mkt. Försöker få till minst 10.000 steg/dag. Tränar på gym ca 2ggr/v och rider 1ggr/ v. Men mitt ben är snett. Knät pekar inåt. Jag har ont i foten, speciellt på utsidan av foten. Vad gör jag ?

Detta är reklam för den hemsidan i slutet. Ser att på flera forum så skrivs det precis liknande frågor som alltid har samma länk till den hemsidan. Detta är för att deras hemsida ska komma högre upp på sökmotorer.
Det är i princip alltid "mikaeljohanson" eller "kallenille" /"Karl Vidar" som skriver, och ibland uppger de att de är läkare, ibland fruar som är läkare, ibland syskon. De länkar ALLTID den där hemsidan.
Googla själv och se: "direktkliniken forum läkare", 90% av allt som kommer upp är detta spam. De har alltid endast 1 inlägg om man klickar vidare på profilen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons