Forum Artros


Förskräckligt på Karolinska, fy skäms !!!!!

Usch och fy. Jag blev arg och ledsen och illamående när jag fick veta vad de har gjort på Karolinska på Op.där . Huuur är det möjligt ?? Hade det varit på "min" tid i Sjukvården hade alla dessa personal fått sparken . Genast. De har nog mer infekterat mjöl i sina påsar på annat sätt också skulle jag tro. Att få dåligt samvete tycker jag inte är giltigt skäl att få stanna kvar i Sjukvård. Gjort är gjort. Det är oerhört viktigt att vara otadlig. Även om man är sjukskriven eller pensionär från Landstinget. Isch, jag mår inte bra..... Undrar vilka de var namnen borde sättas ut.

Det är ändå bra att det uppdagades så fort - men omdömeslöst och skamligt gjort. Men vad jag hört så får undersköterskan sparken direkt.


Det är något jag har missat. Vad är det som har hänt?


Ställer frågan igen....vad är det som hänt??


Det är en undersköterska som lagt ut operationsbilder på nätet. Hon tog bilderna med mobilen. Nu ska det bli förbjudet att fotografera under operationer över huvud taget och hon lär få sparken, fast hon ångrar sig och ber om ursäkt. Står om det i kvällstidningarna.


Man undrar vad hon hade för glädje att göra det.


Ja. Men även om de ber om ursäkt, så är det skäl för uppsägning. De får väl söka arbete där de inte har ansvar för människor i nöd. Vi hade på 60-talet pers. som slog patienterna. Vi undrade varför några gamla var så rädda , och hade fula blåmärken på morgonen , och efter undersökning visade det sig vara ett par st. ur nattpers. som inte klarade av att ta om de gamla. De fick sparken direkt. Jag fattar inte varför de har fått fotografera över huvudtaget.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons