Forum Artros


FK, AF och Samhall

Jag har nu haft värk i ca 20 år, det är väl tom över 20 år och vad jag förstår så är det artros. Har op. höger axel för 3½ år sen och sen dess varit sjukskriven (sjukersättning) bla på grund av det. Sen har jag värk i vänster tumme och vissa andra fingrar som kommer och går. Hur som helst, nu ska jag ut och arbetsträna på Samhall, men montering! Hur får dom till det, när läkarna (flera stycken) har sagt att jag INTE ska ha statiskt arbete eller lyftade armar...? Dom glömde också att enligt en undersökning som jag gjorde i somras på Arbetslivsresurs (tror jag det hette) så skrev bla sjukgymnasten att min eventuella återgång till arbete skulle ske med AF, FK OCH sjukvården. Vart tog sjukvården vägen? Jag har nämligen en läkare (som flera är missnöjda med) som sk*ter fullständigt i mina problem. Kan inte gå in här och nu på vad han sagt, men nonchalant så det räcker!

jaa du mysan - det är mycket man inte förstår i deras resonemang , och MÄNNISKAN som det egentligen handlar om , henne frågar ingen !


Det måste väl finnas någon instans som kan lägga tillrätta innan du kontaktar "Uppdrag granskning" på TV? Det måste finnas en lösning. Ser att du bor i Nora. Finns det möjlighet att få byta läkare tror du? Ibland verkar det vara enda sättet att få rätt vård. Här i Stockholm har vi nu fått "vårdval Stockholm" och jag ska byta till en privat läkarstation som en väninna rekommenderat. Min gamla bra läkare gick i pension och hans efterträdare verkar inte ha någon koll. Hoppas du får många pusselbitar här på forumet som hjälper dig med att komma vidare! Lycka till!


Usch, det är sånt här som gör en skiträdd! Jag jobbar heltid fast jag skulle behöva jobba mindre, men det går inte för ekonomins skull. Vad händer när, om, jag blir sämre? Får nog jobba på tills jag stupar...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons