Forum Artros


Fiskolja sökes....

Hej ! Någon som har positiva erfarenheter av Fiskolja ?

Ja den lär vara bra för hela kroppen - alla äter den visst nu för tiden - för hjärtat, blodtrycket mm. Svårt att säga om artrosen blir bättre av den eftersom man då måste äta bara omega 3-olja - och det klarar jag inte. Läste just om ett ämne som finns i svartpeppar som ska hjälpa kroppen att ta upp näringsämnen och t.ex. glucosamin effektivare. Men då är frågan: Om någon äter vanlig medicin så kanske den får FÖR stor effekt?


För min utbrända hjärna, allergi och artros äter jag Omega 3-kapslar från Fritt Flyt Det är svårt att avgöra vad som är vad - höna och ägg osv. - när det gäller förbättringar... så jag kan inte svara.


Hej igen ! Nu har jag i ung. tre veckor ätit två sorters fiskolja, flytande först och sen kapslar . Mår faktiskt bättre i lederna , men oklart hur. Jag känner mig gladare, som om jag fått någon sorts antidepressiva, fast har ju inte haft depression. Läste om naturmedlet, att det ger sådan effekt också. En idrottsman berättade i radions "Kropp och själ" häromdagen, att sen han började med fiskolja, blev han gladare. Kan nu rekommendera detta, till den som behöver det, men tänk på ,att om man har vissa mediciner ska man inte ta det. Det står på bipacksedel f.ö.


Har ätit omega3 i flera år. Är bra för mycket. Började just för mina leder. Förr beställde jag över Fritt Flyt men idag köper jag mina på apoteket. Bra att det blev positivt för dig


Äter sälolja men kan inte säga om det gör någon nytta. MEN!!! Till det här inlägget finns 4 kommentarer och det senaste visas längst ner. Är inte det lite knäppt? Var kommer det här svaret? Längst ner på sidan men var i ordningen i själva forumet? Rörigt tycker jag.


Tar fiskleverolja under alla månader som har r i sig. Svårt att veta om det gör nytta. Man har ju inget att jämföra med. Men jag har fått rådet av en auktoritet som jag tror på.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons