Forum Artros


Forumtråd: finitro

frågan var nog redan ställd, men finnes det någon som har kollat FINITRO?

Jag har testat Finitro Forte i ett halvår drygt efter att ha haft höftont pga av artros. Hade svårt att gå pga av smärta. Redan efter ett par dagar blev förbättringen dramatisk och nu har jag inte längre besvär överhuvudtaget. Den har heller inga som helst biverkningar ,vilket jag normalt är hyperkänslig för. Har dock för mig att man inte ska äta dem om man är skaldjursallergiker. Tycker det är en av de bästa naturmedlen jag testat överhuvudtaget. Rekommenderar det till alla med knepiga leder. Det är en otrolig lättnad att ha hittat nåt som verkligen funkar !!! Det är värt priset !


ok , det låter ju fantastiskt bra! Har samma diagnos, har testat Finitro forte under några mån ca 3-4 tar en till 3 tabl. om dagen , men har tyvärr inte upplevt ditt goda resultat. (kör med Diklofenak mylan 50mg för att bli kvitt smärta, men gillar inte denna tabletts påståda biverkningar) Hur många tabl av finitro tar Ni om dagen? Skulle va käckt att få se en medecinisk analys av detta preparat. tack för inkägg. hasse.


Jag tar 4-6 tabletter per dag. När det är kallare ute tar jag 6 , på vår och sommar färre.


Var finns det att köpa, vad kostar det.


kolla på nätet Finitri Forte en pack kostar ca 400 sek. Skulle vilja ha en riktig sas analys av produkten. Hoppas på ett utlåtande av proffs. (man är ju alltid lite frågande ang. alla ämnen som finns på marknaden)


Jag har köpt finitro forte plus via annons på Facebook, ett erbjudande som ska räcka i 3 månader. Sparade kostnader för en hel förpackning och ca 400 kr. Dessvärre har mina ryggproblem blivit värre efter att jag började ta dem och jag kan inte fortsätta ta dem just nu i alla fall. Det som ökade var domningskänsla i ben och fötter och mer värk i hela ländryggen + utsidan av låren. Är det någon som känner igen detta, är det något jag ska stå ut med för att i en förlängning få mindre värk och mindre domningar. 
Någon som vet om det är olämpligt att ta Finitro vid ryggbesvär utan specifika ledbesvär? 


Hej på er,jag har ätit detta medel i ca fyra år nu,tar två morgon två kväll det räcker tycker jag,kan oxå säga att jag har slutat på prov tre ggr men fått återuppta ätandet av Finitro igen,det värsta med uppehållet är att det tog ca 1,5 månad innan jag var på banan igen,medlet botar ju inte sjukdomen men jag slipper ju så mycket värk.Mvh Kaj


Hej. Finitro botade sen ett år tillbaka samtliga mina artrossmärtor i knä, fingrar och handleder! Hade konstaterad långt gången artros i höger knä med dagliga tilltagande smärtor i lederna i två års tid när jag chansade på Finitro. Tackar för varje smärtfri dag.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons