Forum Artros


Bara vi får..

Bara vi får irra runt här lite så blir det som vanligt! : )

Det tar vi fasta på imm...vi irrar runt och hittar vi något som inte stämmer eller som känns fel. Klicka då på "kontakt" på listen längst upp och skriv till webbmaster om det som inte är bra. Sajten är ju helt ny och det kommer att antagligen att ta tid att fin justera. Tex bloggen som jag skrev kom ut till allas beskådning även om jag klickat på länken "endast vänner". Har skrivit i kontakt och hoppas få svar så småningom


Kaprifol: Vi kan inte se att några av dina blogginlägg är publika. Funktionen "Visa för: Mina vänner" bör alltså fungera som den ska.


Går jag från fakta sidan till blogg kommer i varje fall jag in i alla blogg inlägg. Även mitt ligger där. Hur det är när man går från artros sidan vet jag inte.


Kaprifol: Du ser ju naturligtvis ditt eget blogginlägg (eftersom du skrivit det), men andra som inte är dina vänner gör inte det.


Tack Jessica nu är jag nöjd. Nu förstår jag hur det fungerar. Eftersom jag såg det trodde jag att alla andra oxå gjorde det. Egentligen har det ingen betydelse men hur som helst är det viktigt att veta hur sajten fungerar.


Testar lite här också. Var hamnar det här? Jag gör som Imm säger, irrar runt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons