Forum Artros


Forumtråd: 1:a Maj

Sol och vår..... Idag spöregnade det med åskknallar, när jag vaknade. Åt frukost på sängen. Sov ett par timmar på den goda maten, drömde att jag var tillbaka på mitt jobb, och alla där tyckte det var roligt att träffa mig. Vaknade sen , lyssnade på grannars tassande utanför dörren, och när de hade försvunnit ur huset, gick också jag därifrån. Drack "middagskaffe" på ett mycket trevligt Cafe´(klippkort) , läste veckotidningar de har i en hylla, lyssnade på sjukvårdspers. som satt bakom min rygg och pratade om sjukhuset och strejken. Promenerade ner till busstationen, skrev på en Strejklista, och sen tog jag bussen hit, där jag nu sitter. Här är tyst och lugnt och frid och ro, hör bara Datorsuset, och diverse ljud från tillagningsköket på Centret här. Här brukar jag vara med på sittgympa med olika åldrar, sen dricker vi kaffe och har frågetävling , eller annat skoj. Mysigt. Tack snälla Kommunen ! Men vi som vill låna en dator får bara vara här till kl.16:00 , så jag får skynda mig till bussen nu. Må så Gott ! Akta er för phula Sol och Vår-are.....!

Härligt att du tar dig tid för att titta till oss trots den snåla tiden vid datorn! Förstår av din dröm att du längtar tillbaka till jobbet och att du trivs med dina arbetskamrater. Tycker du kan gå dit och berätta för dem att de betyder mycket för dig. Det värmer att få veta det. Men om du inte berättar så vet de ju inte... Hoppas du får hjälp med din värk - sista tipset här är ju lilunas spikmatta.. Tror att man får prova både det ena och det andra för att klara det. Lycka till!


Det är roligt att du tittar in till oss, trots att det är svårare för dig än för oss som har egen dator. Jag hoppas att du känner stöd från oss andra här.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons