Forum Allergi


Varför tar inte medicinen?

Har hostat jättemycket den senaste tiden och idag tänkte jag att jag skulle ta en tablett men när jag hade tagit den så märkte jag ingenting. Det var som om medicinen inte tog nåt alls! Kanske skall säga att det bara har tagit den idag! Men förra gången så tog den jättemycket men slutade eftersom man blev bättre med den! Är det så att allt är förstört eller inte? Hostar ihjäl mig!

Hej Gissar att du har astma eller allergi? Kanske har du allergi bara... och tog en tablett för det? Kan ju vara så att din ev. allergi har blivit astma, vilken kan utlösas pga förkylning, stress mm. Tycker du ska kolla med din läkare, dvs låta honom lyssna på lungorna så det inte är ngt skräp i dem. Astma kräver ju oftast medicin som man inhalerar och har man sådan och den inte hjälper som den brukar... jag då är det dags att gå till doktorn igen är jag rädd.


Har bara receptfria medel som brukar fungera bra men bara slarvar med att ta dessa! Men de hjälper säkert om man tar dessa varje dag och inte slarvar med att ta när det är som sämst.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons