Forum Allergi


Struma ?

Hej ! Behöver få tips råd och hjälp. Har en son på 15 år. Är ofta blöt i händerna , kallsvettig , går ej upp i vikt snarare ner , ljudkänslig , har astma liknande symtom vid ansträngning , harklar konstant. Blir inte bättre. Fick svar på prover som togs förra veckan där doktorn säger att alla prover är normala. Jag säger att jag tror att han kan ha struma men doktorn säger bara att värdena är bra. Suck ! Snälla kan någon berätta vad värdena ska ligga på ? Kan man ha " bra " värden trots många symtrom ? Kan man ha besvär trots det ? Någon som har hamnat i samma sits ? Det ända som doktor tyckte var något konstigt sedan sist var att blodvärdet var något för högt. Men förra veckan när vi var där och sonen skulle göra ett test. Springa 10 mi fort och komma in och blåsa i en mätare. Så kom han in efter 1,5 - 2 min för att det inte gick längre. Fick ingen luft. Doktorn såg då att han är mycket sämre. Tog ett bra tag innan hjärtat lugnade ner sig. Jag blir galen snart. Orkar inte ha det så här.

De normala värdera är inte alltid normala för den enskilda individen, har jag läst. Men tyvärr är det inte alla läkare som förstår att de kan vara personliga. Konstigt att läkaren inte gjorde något när han såg ett resultat av löpningen. Tyvärr så måste man vara frisk för att kunna vara sjuk...


Så sant ! Tack för dit svar. Har fått tag på en specialist inom sköldkörtel området och väntar nu bara på sonens provsvar från den andra läkaren för att kunna skicka dem till specialisten. Håller tummarna att han kan hjälpa oss och sonen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons