Forum Allergi


Är jag allergisk mott gluten ?

Hejsan. För några månader sen började jag alltid bli väldigt gasig och dålig i magen på morgonarna efter jag hade ätit frukost. Jag misstänkte att det kunde vara vanligt bröd. Så i detta tog jag bort det och åt istället knäckebröd som är rågmjöl fullkorningt sen dess har jag inte haft problem. Men häromdagen gjorde jag iordning en smörgås tårta och åt på kvällen. jag var bublig i magen och på morgonen var jag dålig i magen igen. jag funderar på om jag är allergisk mott vanligt vetemjöl? jag går i skolan som bagare och håller på mycket med mjöl och har även ätit mycket det är nu den senaste veckan jag struntat i det helt som min mage har blivit bra. vad tror du ? tacksam för svar / Mvh

råg innehåller gluten. troligtvis har du krånglig mage bara, håll dig till fiberrika livsmedel. alla tål inte att äta mycket mjölprodukter. glutenallergi kan du kolla med blodprov hos VC men det är inte 100%. (jag själv visade inget tecken på glutenallergi på blodprovet men mår dåligt så fort jag äter det så nu äter jag glutenfritt och mår bra)


Kan man bli Laktos och Glutenintolerant av långa och många antibiotikakurer. Jag fick enorma tarmproblem efter hjärtklaffsbyte  som gav mig alla mördarbakterier som finns, tycks det som.
Det tog ett helt år innan en professor skar bort halva mig, sedan dess 5 år har jag problem med tarmen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons