Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Artikel | Aktiv patient

Nu stänger vi inloggat läge i Netdoktor Aktiv patient


Publicerad den: 2023-06-30
Författare: Redaktionen, Netdoktor.se

Kära användare av Netdoktor Aktiv patient!

Vi hoppas att du har haft en positiv upplevelse med vår låsta tjänst Netdoktor Aktiv patient och de forum som funnits på sidan.

Efter noggrant övervägande och utvärdering har vi fattat beslutet att stänga det inloggade läget och därmed forumen i Netdoktor Aktiv Patient. Beslutet grundar sig på en förändring i vår verksamhet.

Vi har valt att satsa mer på olåsta aktiviteter som både patienter och närstående kan ta del av, såsom webbinarier, prenumerationstjänster samt öppna utbildningar och enkätundersökningar. Vi hoppas därför att du vill följa med oss på resan – och istället för att vara inloggnings-användare i Aktiv patient – fortsätta som prenumerant och få skräddarsydda tips och inbjudningar till aktiviteter som passar dig eller dina närstående utifrån angivna intresseområden. 

Vad innebär det här för dig som användare av Aktiv patient?

  • Alla delar som kräver inloggat läge i Aktiv patient kommer successivt stängas ner.

  • Du kommer inte längre behöva logga in för att gå utbildningarna och delta i enkätundersökningar. Utbildningar och enkätundersökningar kommer att finnas på vår öppna sajt Netdoktor.se. Klicka här för att hitta utbildningarna och enkätundersökningar.

  • Du som tidigare samtyckt till att få information och erbjudande om specifika diagnoser kommer att fortsätta få det. Du som prenumererar på våra utskick kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke, ändra dina intresseområden och vilka utskick du får via en länk som finns i alla utskick från Netdoktor.

  • Du som ännu inte prenumererar på något av våra utskick kan starta en prenumeration genom att följa den här länken. 

Om du har några frågor, funderingar eller feedback, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och se till att övergången blir smidig och positiv för dig. Mejla till: redaktionen@netdoktor.se

Vi vill tacka dig för ditt engagemang och stöd genom åren och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med dig!

 

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.

Inga har kommenterat på denna sida ännu


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.

Annons