Min hälsoinformation
Information | Aktiv patient

Min hälsoinformation

Min hälsoinformation är din sida på Netdoktor där du på ett tryggt och säkert sätt, via BankID, kan dela med dig av din hälsodata. När du gör detta kan vi erbjuda dig anpassad information och du kan genom att delta i program bidra till ökad kunskap om din diagnos och driva opinion.


Publicerad den: 2019-10-29
Författare: Netdoktor

Som användare äger du din hälsodata och kan genom samtycke avgöra hur din data får behandlas. Du kan även begära att få din data raderad eller skickad till dig i läsbart format. För att vi ska kunna erbjuda dig anpassad information och/eller möjlighet att delta i relevanta program, t ex diagnospooler och rekrytering till kliniska studier, så matchar vi din data mot de kriterier för deltagande som finns tillgängliga.

Mer information om hur vi behandlar din hälsodata hittar du i personuppgiftspolicyn.

Logga in i Min hälsoinformation

Som registrerad användare i Min hälsoinformation, genom t.ex deltagande i en diagnospool, en klinisk studie eller ett patientstödsprogram, kan du logga in med BankID för att ta del av den hälsodata som finns sparad om dig.

I inloggat läge kan du beställa registerutdrag och/eller begära att få din data raderad. Vill du ändra dina samtycken och/eller din hälsodata i Min hälsoinformation, kontakta sjuksköterska Andrea Dahlman på andrea.dahlman@bonnierhealthcare.se

Klicka här för att logga in i Min hälsoinformation.

Vill du registrera dig som användare i Min hälsoinformation?

Vi bygger just nu en ny plattform för Min hälsoinformation som lanseras i början av 2020. I den nya plattformen kommer du själv att kunna registrera din hälsodata och få tillgång till anpassade erbjudanden enligt ovan.

Vill du bli en av våra beta-testare? Ange din adress nedan så återkommer vi till dig när vi närmar oss lansering.