Diskussion

Avatar Superlas
2009-08-28 20:55

Ont i nacken halsmusklerna och yr

Hej allesammans, jag har nu haft problem i ett år med yrsel tung i huvudet och ont i nacken och högersidan på skuldran. Detta är sjukt jobbigt och har dessutom fått ångest av detta. Yrseln är en form av ostadighetskänsla kan man säga. Och detta med tung i huvudet är väldigt jobbigt, känns som jag inte får tillräckligt med blod/syre till huvudet.Jag blir även väldigt lätt uppstressad. Varit hos läkare otaligt många gånger o de säger bara att det är inflammation i musklerna, men seriöst 1 år med detta tar på en :( Någon som har nån ide eller tips???

Avatar Superlas
2009-08-28 21:32
kan ju säga att jag insjuknade på ca 1 sekund på jobbet. Blev helt svettig ont i ansktet yr och mådde skit :S

Avatar lynx
2009-08-29 14:53
Jag måste tyvärr säga att jag har exakt samma problem som dig och får heller ingen hjälp. Däremot en massa diagnoser...sammanpressade nackkotor och muskelinflammation...kiropraktik, sjukgymnastik och anti-inflammatorisk men ingenting hjälper! Det jag har provat som lindrar någonlunda är avslappning..hur tråkigt det än låter så ger det efter övning ett någonlunda resultat, kortvarigt men alltid ändå. Smärtan försvinner inte med det lättar något..speciellt dag från dag. Värme och linement är också ett tips...lindrar smärtan men yrsel är svårare..har själv inte hittat något som hjälper. Tror det viktiga är att du provar olika behandlingar och ser vad som hjälper just dig...speciellt inflammationer skall ge med sig med tiden så ge inte upp. Lycka till!

Avatar Superlas
2009-08-31 16:52
Asså det känns precis som att jag har en infektion i kroppen, hängig o trött o slö, känner verkligen att nått är fel. Så frusterande att provverna inte visar nått faktiskt :S

Avatar 616
2009-08-31 23:32
Muskelinflammation borde du ju ha fått antiinflammatorisk medicin för. Själv fick jag i början orudis gel mot inflammationer i ryggen, som senare byttes ut mot brufen i tablettform. Några år senare stress-sjuk och fick sjukgymnastik mot muskelspänningar och därefter diagnosen fibromyalgi. Äter numera relifex till kvällen plus tryptizol som muskelavslappnande till natten. Besöker sjukgymnast då och då för avslappning än... har testat en del avslappnings-cd också... övat på mindfullness, att vara här o nu. Så sjukgymnastbesök o mediciner kanske skulle hjälpa dig med?

Avatar Superlas
2009-09-01 19:59
Jo jag går hos en sjukgymnast nu med avslappning och shigong, jag har även provvat orudis retard och tradil o flera veckor utan nån hjälp tyvärr :S Hur mår du nu då okallu?? MVH

19  

Diskussionen är öppen för inloggade medlemmar

Logga in

Glömt lösenord? Bli medlem gratis