Fråga Netdoktors psykolog

Fråga Netdoktors psykolog

Här kan du ställa frågor om depression, stress, utbrändhet, sex, relationer och neuropsykologi.

Jag är legitimerad psykolog och KBT-utbildad med starkt fokus på positiv psykologi och vad som gör oss glada, nöjda och entusiastiska över livet. Med erfarenhet av att arbeta med vuxna, tonåringar, barn, familjer, par, chefer, grupper och hela företag, har jag god insikt i vad som förenar oss och hur våra individuella skillnader påverkar.

Jag har arbetat med neuropsykologisk utredning och rehabilitering, coaching av individer och grupper, utbildningar och föreläsningar, samt har en fördjupad kunskap om psykometriska verktyg som används i arbetslivet för utvärdering och utveckling av medarbetare.

Stickningar i vänster arm

Jag har haft symptom i längre än ett år, vänster arm känns otroligt tung. Från axeln ner till fingrarna. Ibland stickningar till och med på vänster sidan av bröstkorgen. Är det farligt?
Avatar Anne Grefberg
leg. Psykolog
2011-02-28 14:29

Svar

Hej Mira! Omöjligt att säga, så du får gå till husläkaren och få en undersökning. Det ska ju inte kännas så, och du har haft problemen länge. Ta med dig en vän eller släktning om du är rädd, och planera något trevligt efteråt. Lycka till! Med vänliga hälsningar /Anne