Diskussion

Avatar Yamas
2010-04-15 10:16

Konstant dålig

Vad ska jag göra med min mage. Jag kan knappt äta någonting. Det får inte vara för hårt stekt, inte kryddat, inga grönsaker, inte bönor, inte linser, inte mjölk, ingen frukt, inga sötsaker alls och nu har jag uteslutit kaffe helt. Jag mår illa, har ont i magen, är förstoppad eller lös i magen. Känns mest som att man har en maginfluensa. Är även konstand hungrig. Äter ofta och när jag är riktigt mätt så vet jag att inom 1 timme så är jag vrålhungrig igen. Rasar även i vikt. (-14 kg på drygt 7-8 månader) Jag har träffat många läkare, genomgått gastroskopi 2 gånger, gjort UL över lever, galla och bukspottkörtel men ingen vet vad det kan vara. Någon som har liknande problem och tips på hur vardagen blir skaplig?

Avatar ms.liljekonvalj
2010-05-04 22:00
Min kusin har IBS med liknande symptom, låter jättelikt! Kanske kan vara något åt det hållet? Undersök saken, om det inte redan har gjorts. Något som verkar vara de populäraste hos alla läkare nu är glutenintolerans, vilket jag själv har. INGENS symptom är det andra likt. Även om läkarna säger att du inte har det, att det inte syns på proverna så kan du ändå har det. Vad du kan göra då är att prova en strikt glutenfri kost i 14dagar. Efter dessa 14 dagar kommer du att veta om det känns bättre eller ej. Det är värt ett försök eller hur! :D http://diet.lovetoknow.com/wiki/Gluten_Intolerance_Symptoms - värt att titta på. Hoppas det blir bättre!

Avatar Yamas
2010-06-04 20:17
Läkarna har pratat om IBS men vill inte säga att det är vad jag har innan man gjort en koloskopi. Det har de pratat om att göra i många år, men inget händer. Jag äter nu glutenfritt, mjölkfritt och äter inget fläskkött, allt i samråd med dietist. Mår mycket bättre, men utreds även för sköldkörtelproblem då jag rasar i vikt och äter som en häst. Men detta med glutenfritt har verkat bra så jag hoppas det fortsätter bra.

Avatar Kenneth Bendroth
2010-06-06 23:01
Hejsan... Jag har haft besvär med min mage i ca. 35 år... Provat Homephati... många olika alternativa erbjudanden, även gjort ultraljud och helkropps röntgen.. Hos den vanliga sjukvården är och har jag alltid varit frisk som en nötkärna... Inga allergier eller något oroväckande som synts via röntgen eller ultraljud.. Däremot hos det alternativa utbudet, har jag alltid varit sjuk, dålig lever och massa andra åkommor... Om patienten har fått säga sin åsikt... Så håller jag med alternativ medicinen... Nog svammlat.. Jag skickar nu med en länk till det mest revolutionerande som hänt mig under de sista 35 årens konstanta sökande efter min hälsa... Godbitarna finner du under technology och experiences... Lycka till... vh..kenneth

Avatar Kenneth Bendroth
2010-06-06 23:03
Hoppsan... glömde visst att skicka med länken.. http://www.wandtheworld.com/technology/

Avatar maddisen24
2010-06-11 18:48
hej jag har med ont i magen jämt ,dem hittar inget fel :( jag har svårt att leva med smärtan och jag har ofta feber

12  

Diskussionen är öppen för inloggade medlemmar

Logga in

Glömt lösenord? Bli medlem gratis