Du är här: Hem » Mage & tarm » Medlemsbloggar » problem med avföringen

problem med avföringen

2016-11-22, 14:31 av tinanova100

Mage & tarm Känner inte då jag ska gå och bajsa på toaletten. Har gjort massor av rektoskopier och CT-röngen och upplever att efter detta har jag kanske blivit förslappad i tarmringuskeln. Det är vad jag tror för jag kan liksom inte känna då jag ska bajsa. Det ramlar bara ut och ibland mitt i, går den av. Får torka mig jättemycket då jag får ligga dubbelvikt för att få ut innehållet. Det får jag leva med säger min läkare. Undrar om det går att göra något åt det här för det känns väldigt konstigt att sitta som jag gör. Onormalt på något sätt. Kan inte sitta rakt för då kommer ingenting ut.

Nästa inlägg

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera

Logga in

Glömt lösenord? Bli medlem gratis

Kommentarer (0 st)

Det finns inga kommentarer än. Bli den första att kommentera blogginlägget.