Diskussion

Avatar star*
2009-01-21 21:30

Urinvägsinfektion eller vad? Rädd...

Har i 4 veckor besvärats av att vara konstant kissnödig...och känna ett obehagligt tryck mot urinblåsan. Håller på att bli vansinnig! Var och lämnade urinprov förra veckan som inte visade nånting...Läkaren rådde mig att avvakta, eller göra ett klamydiatest. Har dock inte varit sexuellt aktiv på ett halvår. Håller snart på att bryta ihop och vet inte hur jag ska gå till väga nu.. Är rädd att det är något farligt, men hur övertygar man läkare att verkligen kolla upp det?!

Avatar star*
2009-03-07 23:59
UVI? Vad är det?? Nu blev jag nervös.... Det har inte gjors några framsteg för mig med utredning iaf...Blev skickad till en barnmorska, som tog nå prover å hittade bakterier på livmodern som kunde ha med mina besvär att göra. Fick nån pencillinkur. Men kan inte påstå att det blev bättre. Dom visste ju inte vad det var för bakterier heller. Men har fått kontroll över det, eller jag ser till att inte springa på toa hela tiden, om jag ska sova måste jag somna fort för att inte behöva gå på toa gång, på gång. Om jag jobbar så kan jag ge mig själv order att nu får jag inte gå på toa på två timmar, även jag håler på att sprängas. Jag tvångshåller mig alltså och låtsas som ingenting. Det är ju inte bra, men vad fan ska jag göra?

Avatar Tindran
2009-03-08 00:19
Hej! Jag har själv samma besvär men jag äter tranbärskapslar ibland måste jag äta maxdos 6 st om dagen. Jag har med varit på vårdcentral och de har odlat och inget hittat. Nu senast för en månad sedan fick jag en dunderkur utskriven utan att lämna urinprov men jag fick lämna efter kuren då det kom tillbaka direkt. Mitt tips köp tranbärskapslar och ät i flera månader. Lycka till önskar Tindran

Avatar oddbod
2009-10-08 21:06
Vad är det med läkare och UVI? Alltså man blir ju helt förbannad! Det e ju sånna har manliga läkare som har läst att det är "lindriga smärtor" och gamla kärringar som inte har haft det på typ trettio år som skrattar åt en på akuten, eller säger i telefonen att det "inte är så farligt". Min mamma blev inlagd för njurskador när hon hade en obehandlad urinvägsinfektion, och jag har gått med det konstant i snart nio år (och jag e bara 18!). Har man ont i blåsan eller behöver kissa ofta ska man ABSOLUT söka hjälp, och trycka på tills man får den hjälp man förtjänar. Man ska inte behöva gå och lida i hela sitt liv. Sök hjälp, och ge dig inte förrän besväran är borta!

Avatar hönan123
2016-11-06 18:55
Jag är en tjej på 16 år som har problem med detta, jag har haft urinvägsinfektion 2-3 gånger men har åkt in innan det blivit allvarligt så jag har bara fått lite pencelin ich åkt hem. Detta har hjälpt men nu så får jag symtomen som ingmaja har, att de det är som att jag inte har kissat på jätte länge men det kommer inget när jag försöker kissa. Det känns konstant som att jag ska kissa på mig och när jag åker in och lämnar urinprov så säger dom att det bara är lite mycke vita blodkroppar och så skickar dom hem mig utan att göra något! Dom låter mig åka hem när det uppenbarligen är något som inte stämmer och tänker inte undersöka vidare! Någon som har några tips? Jag vet inte vad jag ska göra längre

  2

Diskussionen är öppen för inloggade medlemmar

Logga in

Glömt lösenord? Bli medlem gratis