Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Läkare åtalas misstänkt för rasism mot ung pojke

En läkare i Västerbotten har vid upprepade tillfällen anmälts för rasistiska uttalanden. Nu åtalas läkaren mot sitt nekande.

Lovisa
Publicerad den: 2017-03-24

Annons

Läkaren som arbetat på en hälsocentral ska ha sagt till den ensamkommande pojken att islam är en sjukdom och att det enda muslimer vill är att halshugga alla som inte tillhör deras religion. Läkaren ska utöver detta ha fällt rasistiska och kränkande kommentarer även i tidigare möten med ensamkommande barn.

Läs också: Läkare gjorde hitlerhälsning 

När uppgifterna nådde en verksamhetschef i den kommun där händelsen inträffade valde denna att anmäla händelsen till polisen. Nu åtalas läkaren för förtal. Läkaren nekar till anklagelserna.

Annons
Annons
Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
  • Avatar Tidigare användare 2017-04-25 19:46 (7 år sen)

    Hoppas fler vågar stå upp mot PK-fascisterna innan det är för sent.
    "Inte alla "Nazister ville gasa judarna "inte alla muslimer "kör spendrupslastbilar" vi måste alltså värna nazister och muslimer tills 100%
    begår terrorbrott ? Idioti !

  • Avatar 2017-03-26 10:34 (7 år sen)

    Märkligt att någon kan bli åtalad för sanningsinformation, men dylikt är vardagsmat numer i det TOKDÅRE-POLITISKT-KORREKTA Sverige.


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.