Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Falsk hyrläkarspecialist sparkades

Hyrläkaren, som jobbade på Gävle sjukhus uppgav sig för att vara specialist inom neurologi. Dock visade det sig att han saknade kompetensen och därmed sparkades.

D0C061E2 91E3 41C2 A087 67D824C7D69B
Publicerad den: 2015-07-15

Annons

Läkarens kollegor slog larm

Mannen uppgav på sin hemsida att han hade specialistutbildning från ett land utanför EU, men Socialstyrelsen har inte godkänt honom som specialist. När kollegor på sjukhuset upptäckte att hans kunskaper inte är tillräckliga slog de larm.

Annons
Annons
Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
  • Avatar Tidigare användare 2015-08-9 00:53 (9 år sen)

    Hej!Je4ttefina bilder, och vliken gullig hund. vad bra att ni fick fint ve4der pe5 midsommar, vi hade ockse5 fint he4r i Stockholm. Men idag kan du tro det har regnat, och jag fe5r dra och slita ikoppelet pe5 min hund ff6r att han ska ff6lja med ut, nu ne4r han har blivit e4ldre se5 vill han inte ge5 ut i regnet je4tte jobbigt. men vi fe5r hoppas att sommaren kommer i Juli som dom flesta se4ger.hoppas ni fe5r det skf6nt under semestern i Sverige./ANNICA.


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.