Jobba på Netdoktor – Sveriges ledande hälsoportal

Vi på Netdoktor är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till personlig utveckling samtidigt som du verkar inom ett spännande och viktigt område – hälsa och medicin.

På Netdoktor gör du skillnad

Som redaktör eller webbadministratör kan du vara med och inspirera hundratusentals människor till ett hälsosammare liv. Som läkare ges du möjlighet att sprida kunskap inom just ditt specialistområde. Som kundansvarig säljare är du med och gör Netdoktor till ett framgångsrikt företag med tydliga konceptlösningar som efterfrågas av kunderna. Vi välkomnar givetvis även personer med andra profiler då vi är ett företag som är i ständig utveckling. Vi står för sunda värderingar, engagemang, nyfikenhet och hjälpsamhet. 

Netdoktor och NetdoktorPro

Netdoktor.se AB äger och driver Sveriges ledande hälsoportaler: Netdoktor.se och NetdoktorPro.se som har cirka 10 miljoner besök/år. 2010 valde Bonnier mediekoncern att bli delägare i bolaget. 2014 nominerades företagets VD till årets företagare i Stockholm.

Netdoktor.se vänder sig till allmänheten och är Sveriges ledande hälsoportal med cirka en miljon besök varje månad. Målet är att förbättra folkhälsan genom upplysning och medicinsk information om hälsa, sjukdomar och medicin på ett språk som alla kan förstå. På så sätt medverkar Netdoktor till att utjämna kunskapsklyftan mellan läkare och allmänhet.

NetdoktorPro.se vänder sig till läkare och läkarstuderande från och med termin fem och bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare.

Registrera ditt cv!

Om du tycker att Netdoktor verkar vara ett spännande företag och tror att du skulle kunna bidra så ser vi gärna att du registrerar ditt cv i vår rekryteringsdatabas. Ange någon av följande kategorier i din ansökan redaktör, webbadministratör, konceptsäljare eller läkare.

Registrera din CV här.

Uppdaterad den: 2014-08-26

Författare: Redaktionen, Netdoktor.se